tag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post7164863551971553508..comments2024-03-11T04:31:44.833+01:00Comments on My best food: Zurawinowy pazdziernikElahttp://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-8992792974131982007-11-11T19:55:00.000+01:002007-11-11T19:55:00.000+01:00Aaaa, to Cie zle zrozumialam...W takim razie lacze...Aaaa, to Cie zle zrozumialam...<BR/>W takim razie lacze sie w bolu ;)Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/00847283567075857006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-42583649890285923442007-11-10T21:26:00.000+01:002007-11-10T21:26:00.000+01:00Agusiu ale ja swieza zurawine znam z Polski, tu na...Agusiu ale ja swieza zurawine znam z Polski, tu nawet suszonej nie dostane :-)Na szczescie rodzice uzupelniaja moje zapasy...Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-16964195054920172042007-11-10T21:04:00.000+01:002007-11-10T21:04:00.000+01:00Zazdroszczę Elu, że możesz dostać świeżą żurawinę ...Zazdroszczę Elu, że możesz dostać świeżą żurawinę we Wloszech. U mnie tutaj tylko suszona, a i to jedynie w okolicach Bożego Narodzenia (ale ja mam żelazny zapas tej ostatniej). Twój couscous wygląda bardzo smakowicie.<BR/><BR/>Wydaje mi się, że chyba największymi wielbicielami żurawiny sa Amerykanie - oprócz klasycznego sosu na Święto Dziękczynienia, wrzucają je do wszelakich ciast, chlebów i ciasteczek. Ja uwielbiam shortbread z żurawinami, fajnie przelamują jego lagodny maslany smak.Agnieszkahttps://www.blogger.com/profile/00847283567075857006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-83582993148476523952007-11-03T11:48:00.000+01:002007-11-03T11:48:00.000+01:00Bardzo sie ciesze!!! U mnie tez wkrotce powtorka :...Bardzo sie ciesze!!! U mnie tez wkrotce powtorka :-)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-84278239220291521682007-11-03T11:40:00.000+01:002007-11-03T11:40:00.000+01:00A ja wczoraj na kolację robiłam ten kuskus,bardzo ...A ja wczoraj na kolację robiłam ten kuskus,bardzo nam smakował <BR/>Elu bardzo dziękuje za przepismargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-23070002476925253782007-11-01T10:44:00.000+01:002007-11-01T10:44:00.000+01:00Dla mnie tak choc czasem trafi sie taka co nie jes...Dla mnie tak choc czasem trafi sie taka co nie jest cierpka ani toche. Za to suszona w ogole, ma kwasny posmak ale jest slodka i swietnie sie te smaki bilansuja. Warto sprobowac :-)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-56079135070156937422007-11-01T09:13:00.000+01:002007-11-01T09:13:00.000+01:00No tak, przyznaję się, że żurawinę to ja właśnie z...No tak, przyznaję się, że żurawinę to ja właśnie ze słoiczka do mięsa używam i na tym koniec. Twoje danie Elu, wygląda b. smacznie. :) A czy świeża żurawina jest cierpka w smaku?Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-27026021764252606012007-10-31T22:10:00.000+01:002007-10-31T22:10:00.000+01:00Jak nie przepadam za cous-cous'em, tak ty i P. pot...Jak nie przepadam za cous-cous'em, tak ty i P. potraficie sprawić , że mam na niego ochotę :)Beehttps://www.blogger.com/profile/12465918409809720055noreply@blogger.com