tag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post1240718256766970698..comments2024-03-11T04:31:44.833+01:00Comments on My best food: Semifreddo z czekolada i browniesElahttp://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comBlogger27125tag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-84279724036699246402019-09-12T19:51:04.159+02:002019-09-12T19:51:04.159+02:00Bardzo często również bywam wielkim fanem wszystki...Bardzo często również bywam wielkim fanem wszystkiego co jest słodkie. Bardzo często lubię przede wszystkim ciasta oraz desery. Największym sukcesem było zrobienie ciasta brownie <a href="https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/porady/desery-i-przekaski/jak-upiec-idealne-brownie/" rel="nofollow">https://wkuchnizwedlem.wedel.pl/porady/desery-i-przekaski/jak-upiec-idealne-brownie/</a> które bardzo smakowało wszystkim. Jestem zdania, że główny składnik czyli smaczna czekolada stoi za tym sukcesem.Joanna Zadrożnahttps://www.blogger.com/profile/03003391653683961971noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-3950602174499376332009-02-23T14:43:00.000+01:002009-02-23T14:43:00.000+01:00Obledny deser. Wiem, ze bedzie mi smakowac i dlete...Obledny deser. Wiem, ze bedzie mi smakowac i dletego chetnie go zrobie przy jakiejs okazji.<BR/><BR/>pozdrawiam karolakarolkahttps://www.blogger.com/profile/11923708738394416612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-28352555743481764312009-02-23T10:12:00.000+01:002009-02-23T10:12:00.000+01:00Marcin dziekuje za wyroznienie :)Karolciu moje iss...Marcin dziekuje za wyroznienie :)<BR/><BR/>Karolciu moje issue to 43, mam to co wychodzi w Australii (ktos chcial mi sie odwdzieczyc i dostalam w prezencie dwuletni abonament ;) ). Mysle, ze wychodzi w innych krajach z opoznieniem, zeby bylo zgodnie z porami roku. U nich teraz pelnia lata, przepisy prawdziwie letnie. Moze pomysleli, ze w krajach gdzie aktualnie jest zimno ludzie nie beda zainteresowani kupnem czasopisma, z ktorego nic nie beda gotowac od razu...<BR/>Mam nadzieje, ze sie nie zawiedziemy, bo ja powoli zupelnie trace dla niej glowe;)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-9800422428752733882009-02-23T02:29:00.001+01:002009-02-23T02:29:00.001+01:00Hmm...A może Donna ma więcej niż jedno czasopismo?...Hmm...A może Donna ma więcej niż jedno czasopismo? Na tym dostępnym u mnie nigdy nie ma podanego miesiąca, a jedynie numer wydania. Ten, który właśnie kupiłam to issue 41.<BR/><BR/>A co do pieczenia, to jak dotąd wypróbowalam cztery przepisy z książki, może z tymi z czasopisma pójdzie nam lepiej ;-)Karolina Beaudethttps://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-37650029521563766912009-02-23T02:29:00.000+01:002009-02-23T02:29:00.000+01:00Hmm...A może Donna ma więcej niż jedno czasopismo?...Hmm...A może Donna ma więcej niż jedno czasopismo? Na tym dostępnym u mnie nigdy nie ma podanego miesiąca, a jedynie numer wydania. Ten, który właśnie kupiłam to issue 41.<BR/><BR/>A co do pieczenia, to jak dotąd wypróbowalam cztery przepisy z książki, może z tymi z czasopisma pójdzie nam lepiej ;-)Karolina Beaudethttps://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-35492848882526164172009-02-22T21:01:00.000+01:002009-02-22T21:01:00.000+01:00Cudownie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje:)...Cudownie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje:)atinahttps://www.blogger.com/profile/11091529285403817496noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-52514310222190643182009-02-22T19:18:00.000+01:002009-02-22T19:18:00.000+01:00I ten przepis również został wybrany do przepisów ...I ten przepis również został wybrany do <A HREF="http://foodelek.pl/2009/02/22/przepisy-6/" REL="nofollow">przepisów tygodnia</A> (edycja 6) na blogu Foodelek! Dziękuję za inspirację ponownie!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-71535028983778259552009-02-22T13:49:00.000+01:002009-02-22T13:49:00.000+01:00Zapisuję sobie, bo pomysł przedni! MLASK!Zapisuję sobie, bo pomysł przedni! MLASK!Ania Włodarczyk vel Truskawkahttps://www.blogger.com/profile/16617994335563394183noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-35315586829224210132009-02-22T13:19:00.000+01:002009-02-22T13:19:00.000+01:00Po-ez-ja! Już wiem, że bardzo by mi ten deser smak...Po-ez-ja! Już wiem, że bardzo by mi ten deser smakował. Też lubię Haagen Dazs, więc tym bardziej Twoje semifreddo mnie kusi. Pozdrawiam :)An-nahttps://www.blogger.com/profile/13790677585094707837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-34065273513338862862009-02-22T01:49:00.000+01:002009-02-22T01:49:00.000+01:00Ala, nie placz. O chlebie tez mowilas, ze nie wyjd...Ala, nie placz. O chlebie tez mowilas, ze nie wyjdzie... :) To pewnie przez niego :) <BR/><BR/>Elwiro jest mi naprawde milo czytac takie slowa. Bardzo Ci dziekuje i serdecznie pozdrawiam :)<BR/><BR/>Karolciu ja jeszcze nic nie pieklam z jej przepisow i po tym co napisalas boje sie, ze bedzie tak jak z Martha Stewart...Zobaczymy.. :(<BR/>A co do numeru jest to ten luty/marzec (str. 139).Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-22892200510555898232009-02-22T00:40:00.000+01:002009-02-22T00:40:00.000+01:00A ja po czterech nieudanych próbach pieczenia z Do...A ja po czterech nieudanych próbach pieczenia z Donny Hay, podchodzę do niej nieufnie...Choć przyznaję, że zarówno zdjęcia jak i cała oprawa jej czasopisma i książek są przecudne. <BR/><BR/>Mogę zapytać, z którego dokładnie numeru pochodzi przepis? Właśnie zakupiłam nowiutki numer i przepisu nie znalazłam. Czyżby czasopismo docierało tu z opóźnieniem...?Karolina Beaudethttps://www.blogger.com/profile/02411032201797097591noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-47167235887907791372009-02-21T16:44:00.000+01:002009-02-21T16:44:00.000+01:00Elu, uwielbiam Twojego bloga, podczytuje Cie od da...Elu, uwielbiam Twojego bloga, podczytuje Cie od dawna,ten przepis i zdjecie sa tak obledne, ze musialam sie ujawnic i pogratulowac.<BR/>Pozdrawiam cieplo<BR/><BR/>ElwiraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-42690826874244826882009-02-21T14:54:00.000+01:002009-02-21T14:54:00.000+01:00Zawsze byłam ciekawa,jak smakuję semi fredro i jak...Zawsze byłam ciekawa,jak smakuję semi fredro i jak wygląda;) A tu ,o proszę! Miła niespodzianka:)Już drukuję przepis<BR/>Pozdrówka<BR/>waniliowachmurka.blox.plWaniliowa Chmurkahttps://www.blogger.com/profile/10015601161475885798noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-43758301569984492012009-02-21T14:48:00.000+01:002009-02-21T14:48:00.000+01:00Elu to zdjęcie jest tak piękne ,że nawet potrafi m...Elu to zdjęcie jest tak piękne ,że nawet potrafi mnie pocieszyć po moich kuchennych czekoladowych porażkach ...<BR/>a chleb upiekł się pięknie i nie wiem dlaczego te czekoladowe tak mi dziś na złość robią bububububumargothttps://www.blogger.com/profile/14506300931525098450noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-38112547432825821002009-02-21T12:12:00.000+01:002009-02-21T12:12:00.000+01:00Wasze reakcje sa dokladnie takie jak moja gdy zob...Wasze reakcje sa dokladnie takie jak moja gdy zobaczylam przepis w gazecie :)Z tego moglo wyjsc tylko cudo. <BR/>Bardzo sie ciesze, ze sie Wam podoba.:)<BR/><BR/>Anousko, czy podobne do tych slawnych lodow? Trzeba sprobowac samemu, wiesz jak to jest ze smakiem: kazdy ma inne odczucia :) (ja nie moge porownac, bo Haagen Dazs jadlam wieki temu)<BR/><BR/>Kuchasiu jak ja Cie rozumiem. Mimo, ze przez ostatnie dni na kazde pytanie odpowiadalam 'w tym roku zadnych paczkow' w czwartek w nocy obejrzalam na szybko blogi, a w piatek juz smazylam paczki hiszpanskie... :)Elahttps://www.blogger.com/profile/10401808058352768439noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-14177349904298886122009-02-21T11:18:00.000+01:002009-02-21T11:18:00.000+01:00Wygląda bardzo smakowicie, pysznie, cuuudnie! I je...Wygląda bardzo smakowicie, pysznie, cuuudnie! I jest takie choco-la(o)dowe :)... Uwielbiam brownies, uwielbiam czekoladę, uwielbiam lody... Mniam :)!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-30651290468515797782009-02-21T10:41:00.000+01:002009-02-21T10:41:00.000+01:00Wyglada bardzo smakowicie! Przyznaje, ze chyba nie...Wyglada bardzo smakowicie! Przyznaje, ze chyba nie pamietam nawet, kiedy ostatnio jadlam cos czekoladowego 'na zimno'... Pewnie wiec kiedys wyprobuje ten smak :)Beahttps://www.blogger.com/profile/10882569034390518741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-80197940572587909742009-02-21T08:48:00.000+01:002009-02-21T08:48:00.000+01:00Wow cudnie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje...Wow cudnie wygląda i pewnie jeszcze lepiej smakuje. Ja też już zabieram się do przygotowywania weekendowych czekoladowych smakowitości :) bo jak patrzę na Twoje piękności i smakowitości na innych blogach to aż mnie skręca, że jeszcze nic nie mam!! :)) pozdrawiamkuchasiahttps://www.blogger.com/profile/02828558604195293639noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-15601733503620067542009-02-20T23:14:00.000+01:002009-02-20T23:14:00.000+01:00Elu, to jest bajkowo piękne! Zatkało mnie totalnie...Elu, to jest bajkowo piękne! Zatkało mnie totalnie! <BR/>Przepysznie wygląda :)))Mniamku, mniamku, oblizuję się okrutnie. Pyszności! :)Majanahttps://www.blogger.com/profile/12478605645881880880noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-77378701842123410972009-02-20T22:35:00.000+01:002009-02-20T22:35:00.000+01:00przepysznie wygląda:) Jeśli tak samo smakuje jak w...przepysznie wygląda:) Jeśli tak samo smakuje jak wygląda, to będzie to hit sezonu:) Mniam!kasiachttps://www.blogger.com/profile/14215226029112104628noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-66420800199840147312009-02-20T22:03:00.000+01:002009-02-20T22:03:00.000+01:00Wyglada niesamowicie smacznie.Semifreddo, Czekolad...Wyglada niesamowicie smacznie.<BR/>Semifreddo, Czekolada i Brownies to moje trzy milosci:) Elu, dziekuje bardzo za przepis. Napewno wyprobuje, jakze bym mogla oprzec sie czemus takiemu!<BR/><BR/>pozdrawiamOlahttps://www.blogger.com/profile/10458941383269418750noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-61580165157547674372009-02-20T22:01:00.000+01:002009-02-20T22:01:00.000+01:00Piękne! Zrobię dla męża. Uwielbia te lody. :-)Piękne! Zrobię dla męża. Uwielbia te lody. :-)Krokodylhttps://www.blogger.com/profile/08257758840936895024noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-68254076560669148052009-02-20T21:36:00.000+01:002009-02-20T21:36:00.000+01:00No no! Za wygląd - piątka! Za smak...jeszcze nie w...No no! Za wygląd - piątka! Za smak...jeszcze nie wiem, ale jeśli smakują tak jak wyglądają to piątka również! Pewnie wypróbuję, ale dopiero jak rozpocznę sezon lodowy, czyli bliżej niż dalej. :)Małgośhttps://www.blogger.com/profile/17418763715814906944noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-13675388754961851592009-02-20T21:14:00.000+01:002009-02-20T21:14:00.000+01:00naprawde smakuja jak lody Haagen Dazs?to znaczy, z...naprawde smakuja jak lody Haagen Dazs?<BR/>to znaczy, ze juz nie bede muasiala ich kupowac. sama zrobie :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/05560288338353428385noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6172331319424711294.post-11611554809624942762009-02-20T21:07:00.000+01:002009-02-20T21:07:00.000+01:00Och... Za takie coś to bym się dała pokroić... Alb...Och... Za takie coś to bym się dała pokroić... Albo nawet niech ze mnie zrobią gałki, cokolwiek...<BR/><BR/>U mnie ciasto czekoladowe z kawą... zamienimy się? Chociaż po małym kawałku!lisiczka_bez_kitkihttps://www.blogger.com/profile/11777892508754470330noreply@blogger.com